.. för albumen så du som kom hit och förväntade dig att hitta den gamla albumsidan behöver inte vara orolig – de ligger här :-)

Så fort jag får fingrarna ur – den som väntar.. kan få vänta – ska jag ändra och flytta om men tills dess får det vara så här.

——————————————————————————-

Just nu ligger albumen här:
ALBUM 1 OCH 2 – VÅR IMPALA -58

För en ovan kan det vara liiite krångligt med menyerna till albumen men länken ovan öppnas i nytt fönster så fixar du inte att hitta tillbaka till albumens förstasida så kan du stänga albumfönstret och gå tillbaka hit för att bläppa om på länken o välja nästa album.

——————————————————————————-

Det ska hit texter och albumen ska göras om men som antyddes här ovan så lär det – förmodligen – dröja och det här är en snabb temporär lösning.

Mitt vanliga skrivställe ligger däremot där det legat de senaste åren o är ungefär lika uppdaterat som alltid. Not so much.. om man ska säga det snällt. Kalla det blogg, kalla det vaffan som helst, det är allafall HÄR jag kluttrar lite ibland.

Ha det gott i sommarvärm… eh.. ha det gott…..

/Pia

PS
Och ja.. vi har fortfarande mottot: VARFÖR GÖRA DET ENKELT FÖR SIG NÄR MAN KAN GÖRA DET SJÄLV!?

PS2
Och du som vill kontakta mig eller oss gör det – så länge allafall – enklast genom kontaktsidan på “vanliga” bloggen.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>