i renoveringen. Det är bara jag som inte kommit mig för att skriva och/eller lägga upp några bilder. Det s.k “livet” har tagit överhanden och fått allt fokus sen slutet av sommaren ungefär.

T jobbar som en liten gnu så mycket han kan och orkar och snart är väl då hela bakvagnen upplagad.  Eller ja, hela och hela.. det som gjorts med den ska jag väl säga. Var en hel del mer än vi från början visste och såg.

Men T med sina magiska fingrar har alltså ägnat hittillsa vintern åt att banka och bocka plåt. Och byggt upp i princip runt och i hela skuffen och delvis på skärmarna och snart ska golvet på plats.

Bara den som själv gjort sånt här själv vet och förstår vilket jävla jobb det här är. Inget fel med att skicka efter färdiga delar från USA, no no.. det är inte så jag menar. Men det ÄR fan så mycket jobbigare att själv bygga upp de där delarna. Och få dom att passa. Och efterlikna originalet så mycket som möjligt. Och där och när det INTE gör det så.. tja.. what the fuck spelar det för roll? Det åker väl omkring bilar på träffar som på ytan ser fina ut men som under………

Då har jag hellre våran där T lagt ner så förbenat mycket arbete.

Några bilder blir det inte nu heller. Jag har ny dator och ingen ordning alls på bilderna längre, vet knappt var jag har dom. Möjligt att de dyker upp framöver, vi får väl se.

Arbetet pågår och framskrider och nån gång kommer hon väl rulla på vägen men när det blir.. får vi väl se.

Take care out there…..
.
.
.
.

3 Comments to “Det står inte still…”

  1. Anders B says:

    Skoj att det går framåt !

    Har hållt på lite med liknande jobb så jag vet hur mycket tid det tar.

    mvh AB

  2. We absolutely love your blog and find most of your post’s to be precisely what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a few of the subjects you write about here. Again, awesome website!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>